Rutermesteren er en (kanskje litt over) gjennomsnittlig bridgespiller, som av og til gjør glimrende ting, og andre ganger helt håpløse valg.

Hvis du skulle føle for å følge meg, så skal jeg frekvent fortelle om mine opp- og ned-turer.  Det kommer nok til å passe bedre for nybegynnere enn for ekspertene.

Det er selvsagt mest fornøyelig å dele sine gode valg, men det er jo mest å lære av sine feil.  Jeg skal prøve å bidra med begge varianter.


Jeg spiller i to klubber, en stor (normalt 10 bord +, spiller med en gammel venn som heretter kalles golferen) og en liten (<=6 bord normalt, spiller med min sønn, tidligere kalt kløvermesteren, men som heretter kalles junior).

Jeg kommer snart til å få hjerternål, bare NBF kan få ut fingeren og sende den.  Den vil jeg få overrakt av kona, heretter kalt formannen.


Mail til : Rutermesteren

Jeg lærte å spille bridge mens jeg gikk på videregående (Fauske Gymnas, 1972-75), og min «mentor» var Oddmar Nyseth.  Jeg spilte litt i Fauske Bridgeklubb med Ståle Andersen.  Senere har jeg spilt i Årvoll, Sinsen, Norrønna, UNI, Storebrand, Tjøme, Horten og Nøtterøy.


Selvsagt så behersker Rutermesteren NBF’s Ruter-system. Og er i kursing til turneringsleder.
Sammen med Formannen skriver jeg bulletiner fra mesterskap. Neste pr. dato er NM par på Storefjell september 2019.