Golferen takler stygg sits

Mange ville ha mistet troen når de så trumfsitsen i dette spillet i går, men Golferen tok utfordringen på strak arm.

Meldingene var av det enkle slaget, 1 spar i syd, 2 spar i nord og 4 spar i syd.  Ut kom ruter 10 til esset i øst, golferen i syd legger ruter konge.  Så følger hjerter til nords dame og liten spar fra bordet.  Når øst nå kaster en hjerter ser det mørkt ut, men en optimist gir seg ikke.  Hvis sitsen er pen ellers, er det mulig å sluttspille vest i trumf!

Spar ess legges i syd, så følger kløver dame som stikkes med esset, mer ruter følger.   De røde stikkene og kløver konge innkasseres, og til slutt følger en kløver til stjeling.  Vest måtte følge farve i alle stikkene, og med 3 stikk igjen har nord, syd og vest 3 spar igjen hver.

9 8 4
Q J 6
K T 5

Nå spilte golferen en liten spar fra hånden, og vest sitter i klisteret.  Uansett hva han gjør får han bare ett sparstikk, og kontrakten var hjemme.

8 par meldte utgangen i spar, bare to fikk den hjem.

Godt spilt